Skip to main content
bg

Compleet ontzorgd door Costa Experiences

Jouw thema event in Spanje

Spanje biedt, met zijn diverse landschappen en rijke culturele erfgoed een fantastische setting voor thema events van elke schaal en stijl. Van historische kastelen tot luxe strandresorts, Costa Experiences helpt bij het creëren van onvergetelijke evenementen, perfect afgestemd op het gekozen thema.

Of je nu een magische Middeleeuwse avond plant, of een sprankelend modern gala; ons lokale team werkt met passie en precisie om elk thema event speciaal te maken.

Verschillende thema events om te organiseren

Bij Costa Experiences zijn we gespecialiseerd in het organiseren van een breed scala aan thema events. Elk evenement wordt zorgvuldig ontworpen (alles is maatwerk) om een onvergetelijke ervaring te bieden die perfect aansluit bij het gekozen thema.

We delen enkele populaire thema events die wij voor je kunnen organiseren. Heb je een creatief idee voor een uniek thema event? Laat het ons weten! We denken graag met je mee buiten de boekjes.

Nieuwjaarsevents

Start het nieuwe jaar met een knal met een grootse viering op een van Spanjes adembenemende locaties. De winters in Spanje zijn (afhankelijk van de plek) een stuk warmer dan in Nederland. Vier het nieuwe jaar dit jaar daarom compleet anders – in de zon!

Kerst event

Vier de feestdagen in stijl met een betoverend kerstfeest, compleet met feestelijke decoraties en gastronomische catering.

Zomerfeesten

Het zonnige klimaat in Spanje leent zich perfect voor een levendig buitenfeest op zwoele zomeravonden. De dagen kun je vullen met alles wat past binnen het thema: cultuur, natuur, iets actiefs; wij kunnen alles voor je regelen.

Gala diners

Organiseer een chique gala-avond in een van de luxe hotels of historische locaties, met een verfijnde ambiance en hoogwaardige gastronomie.

Elk van deze thema events wordt volledig op maat gemaakt, van de keuze van de locatie tot de culinaire ervaringen en de decoratieve elementen, alles wordt geregeld om jouw specifieke wensen te vervullen.

Waarom kiezen voor Costa Experiences?

Bij Costa Experiences onderscheiden we ons door onze diepgaande lokale kennis, uitgebreide netwerk en persoonlijke benadering. Enkele redenen om voor ons te kiezen voor jouw thema event in Spanje:

Creativiteit en maatwerk: Elk thema wordt tot leven gebracht met creatieve details die aansluiten bij jouw visie.
Complete organisatie: Van concept tot uitvoering, wij zorgen voor elk detail. Het enige wat je zelf hoeft te regelen, is de reis naar Spanje toe. Vanaf het moment dat je voet op Spaanse grond zet, nemen wij alles van je uit handen.
Exclusieve locaties: Toegang tot enkele van de meest exclusieve en unieke locaties in Spanje. Wij kennen de ‘verborgen pareltjes’.
Meertalige ondersteuning: Ons team is Nederlands, maar is gevestigd in Spanje. Dat betekent: Nederlandse communicatie met Spaanse kennis als geen ander.

Een ander evenement organiseren bij Costa Experiences

Naast thema events bieden we bij Costa Experiences een volledig spectrum aan evenementendiensten. Wij hebben de expertise in huis om elk evenement tot een succes te maken.

Ontdek meer over onze diensten via de volgende links:

Incentive reizen
Meetings
• Bedrijfsfeesten
Netwerk evenementen
• Relatie evenementen
• Productlancering evenementen
• Personeelsfeesten
• Teambuilding
• Workation voor bedrijven